Politici COVID-19

Rămâneți în siguranță la GRANT HOTEL BOUTIQUE

La Grant Hotel Boutique ne străduim să oferim experiențe extraordinare ale oaspeților, chiar și în aceste zile dificile. Valorile noastre de bază: responsabilitatea, grija și pasiunea nu au fost niciodată mai importante. Bunăstarea oaspeților noștri, a vizitatorilor și a echipei este principala noastră prioritate, astfel încât să vă puteți simți în siguranță de la check-in la check-out și oriunde între ele.

CE FACEM:

Am luat măsuri de precauție suplimentare și am stabilit noi proceduri în rutina noastră zilnică, pe baza liniilor directoare ale autorităților noastre locale de sănătate:

Mască de față sau scut facial – este necesară la intrarea în hoteluri și la deplasarea în toate zonele publice; bar, restaurant și săli de conferințe.

Distanțarea socială – echipa noastră lucrează cu mănuși de unică folosință și măști / scuturi faciale, menținând o distanță socială sigură.

Echipa – este instruită cu privire la protocoalele de igienă care previn răspândirea bolilor infecțioase – spălarea și igienizarea mâinilor după fiecare întâlnire și purtarea în permanență a măștii pe față. Fiecare coleg este obligat să rămână acasă dacă nu se simte bine.

Suprafețe curate – Curățăm și dezinfectăm frecvent suprafețele pe tot parcursul zilei, cu o atenție deosebită pentru zonele cu atingere ridicată. Folosim produse de igienă la nivel înalt care încă respectă cerințele de mediu și codul nostru de conduită durabil.

Mâinile curate – Am amenajat stații în zonele publice cu igienizante pentru mâini pe bază de alcool pentru oaspeți.

Continuăm să monitorizăm îndeaproape situația COVID-19 și să urmăm recomandările autorităților noastre locale de sănătate.

PENTRU SOSIREA OASPEȚILOR

Sunteți întotdeauna binevenit ca oaspete care rămâne sau simplu vizitator. Iată câteva puncte generale de știut:

Linii directoare – la sosirea la hotelul nostru, ne-am asigurat că vă informăm despre procedurile de siguranță și liniile directoare pe care trebuie să le urmați și să le păstrați în siguranță.

Fără numerar – Oferim metode de plată fără numerar.

Fiți vigilent la orice semn – Dacă prezentați semne de infecție COVID-19, vă rugăm să nu intrați în hotel. Vă vom asista în găsirea unui centru de testare sau unități medicale.

CAMERELE

Spațiul fiecărei camere este curățat în mod obligatoriu după check-out, împreună cu dezinfectarea completă a mobilierului și a echipamentelor disponibile în cameră, în special un telefon, mini-bar și TV cu telecomandă.

Lenjeria de pat este schimbată în conformitate cu standardele de siguranță și folosind dezinfectanți. Dezinfectarea detaliată a camerelor de baie se efectuează în fiecare zi folosind materiale de unică folosință și dezinfectanți.

Curățenia zilnică are loc numai la cererea oaspeților, luând toate măsurile de precauție necesare. Procedura este completată cu ventilație completă, de fiecare dată dezinfectarea mobilierului și a echipamentelor disponibile în cameră. Toate camerele sunt echipate cu dezinfectante pentru mâini.

Personalul de curățenie lucrează cu mănuși, menținând în același timp o distanță sigură de oaspeți.

În timpul lucrărilor de curățare, cărucioarele de menaj sunt protejate cu o folie de protecție, aspiratoarele sunt dezinfectate de fiecare dată și materialele de curățare sunt utilizate într-o singură cameră.

BARUL ȘI RESTAURANTUL

Barul și restaurantul sunt deschise și gata să vă întâmpine cu mare grijă, am făcut câteva ajustări pentru a vă menține în siguranță și pentru a vă asigura un nivel ridicat de igienă. Vă servim băuturi și gustări cu cea mai mare grijă și respectând distanțarea.

Terase în aer liber – Hotelul nostru are terase pentru a putea fi afară la micul dejun și în timpul zilei.