Regulament

La Grant Hotel Boutique ne străduim să oferim nu mai puțin de experiențe extraordinare oaspeților. Valorile noastre de bază; responsabilitatea, grija și pasiunea nu au fost niciodată mai importante. Bunăstarea oaspeților noștri, a vizitatorilor și a echipei este principala noastră prioritate, astfel încât să vă puteți simți în siguranță de la check-in, la check-out și oriunde între ele.

Mai jos puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie legate de măsurile de siguranță pe care le luăm legate de COVID-19, regulamentele hotelului care se aplică oaspeților, precum și o prezentare cuprinzătoare a serviciilor și asistenței pe care le oferim în timpul șederii dvs. la hotel.

Dacă în orice moment simțiți nevoia de a cere mai multe informații legate de oricare dintre aspectele menționate anterior, nu ezitați să ne contactați. Scopul nostru este de a vă face șederea cât mai plăcută, asigurându-ne că vă puteți deconecta de stresul realității care este astăzi.

Asigurați-vă că ați citit următoarele reglementări. Orice acțiune pe care o faceți de aici înainte va implica faptul că ați citit, ați luat cunoștință și ați fost de acord cu aceste regulamente.