Regulament Grant Hotel Boutique

Cazare

Toţi copiii sunt bineveniţi.

Pat de copii, si gratuitatea copiilor pana in 0-12 ani. 

Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pat suplimentar pentru copil pentru a va putea onora, în limita disponibilului, solicitarea.

Semnalistica

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi semnalistica de pe tabletele cu care sunt dotate camerele:

Modalități de plată

Pentru plata serviciilor Grant Hotel Boutique sunt acceptate cărţile de debit și credit sau plata numerar (RON, EURO).

În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata sau preautorizarea cardului se face în momentul cazării (check-in-ului).

În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate.

Fumatul

Fumatul tradițional si tigara electronica nu sunt permise în incinta Grant Hotel Boutique conform legislatiei aplicabile in vigoare (legea 349/2002 modificata si completata prin legea 15/2016). 

Grant Hotel Boutique dispune doar de camere pentru nefumători. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxa in valoare de 1000 lei reprezentand serviciile de curățenie a camerei.

Animalele de companie

Nu sunt acceptate in incinta Grant Hotel Boutique. 

Micul dejun, prânzul și cina

Micul dejun se serveşte la Restaurant aflat la parterul hotelului, în intervalul: 7.00 şi 10.00 a.m. (în fiecare zi)

Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia.

Pentru oaspeții care nu sunt cazați în hotel, micul dejun costa 45 lei/persoana. 

Dacă doriți să serviți o cafea sau un cocktail, puteți opta și pentru zona de bar situata la parterul hotelului.

Spațiul de parcare și autoturismele

Grant Hotel Boutique pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, de locuri de parcare.

Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

 Siguranța obiectelor personale

Camere supraveghere in incinta Grant Hotel Boutique. 

Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camere pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Grant Hotel Boutique.

Asistență specială

Dorinţa noastră este să asigurăm cele mai bune condiţii persoanelor cu dizabilități.

Majoritatea spaţiilor din hotel sunt accesibile.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă specială de orice natură, vă rugăm să ne anunţaţi în avans, pentru a putea să vă oferim un sejur cât mai agreabil.

 TV

Băuturi alcoolice

În cadrul restaurantului sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fără acordul în prealabil din partea conducerii.

Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Servicii oferite 

Oaspeţii cazați în cadrul Grand Hotel Boutique beneficiază de o ofertă preferențială de servicii gratuite și cu plată. În cazul serviciilor cu plată, puteți obține informații suplimentare la recepția hotelului.

Servicii gratuite

Servicii cu plată

Confidențialitatea informațiilor

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informaţiile despre dumneavoastră fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veţi avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriţi să primiţi aceste informaţii în viitor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, SC AGATA PAN 2016 SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care îi sunt furnizate de clienți persoane fizice și imaginile reprezentative.

SC AGATA PAN 2016 SRL cu sediul in Arad, Vladimirescu, Str. 15, Nr. 55, procesează date cu caracter personal în vederea prestarii serviciilor hoteliere, în următoarele scopuri:

 

Clienții Grant Hotel Boutique furnizeaza datele solicitate de către SC AGATA PAN 2016 SRL în vederea derulării sau inițierii de raporturi juridice cu societatea, cu respectarea prevederilor legale.

Refuzul persoanelor fizice de a furniza aceste date determină incapacitatea societății noastre de a vă pune la dispoziție serviciile solicitate, făcând imposibilă respectarea cerințelor reglementărilor speciale în domeniul hotelier și cel fiscal.